[ Friss Hírek ]

 

 

R.I.P. - Cavum (1998-2005)

 

2005. 12. 27.


      Sajnálattal tudatom a zenekar nevében a szomorú hírt mindenkivel: A Cavum 2005 december elején feloszlott.

      Aki szeretne véleményt nyilvánítani a sajnálatos eseményről, az megteheti a vendégkönyvben.

 

 

VOLT Fesztivál

 

2005. 07. 11.


     
Lenyomtuk a második VOLT Fesztiválos bulinkat is. Ez alkalommal a Viva fedett sátrának MegaWatt színpadán játszottunk. >>

      A következő koncertünk július 16-án (most szombaton) lesz Csornán, ahol az ukrán Castrummal és a Trollheimennel lépünk színpadra. http://come.to/castrum

 

 

Koncert - Hangár

 

2005. 07. 04.


     
Feltettük a Hangár-ban megrendezésre került VOLT Fesztivál Warm UP! buli képeit az oldalra. >>

 

 

Koncert - Hangár

 

2005. 06. 10.


     
Július 2-án a Hangárban játszunk a Volt Fesztivál előzeteseként megrendezésre kerülő Warm UP! bulin.

 

 

Koncert - Csorna

 

2005. 06. 06.


     
Július 16-án a csornai Művelődési Házban játszunk a Trollheimen és a Castrum társaságában. Mindenkit várunk a bulira!

 

 

Cavum Póló

 

2005. 06. 01.


     
Valószínűleg hamarosan elkészül az első hivatalos Cavum póló! Szeretnénk úgy időzíteni, hogy a VOLT Fesztiválon már kapható is legyen a ruhadarab.

 

 

VOLT Fesztivál

 

2005. 05. 25.


      A VOLT Fesztivál zárónapján, Július 9-én, szombaton a Viva Megawatt színpadon lép fel a zenekar. Erre az alkalomra jó pár vadonatúj számot írtunk, amik itt kerülnek majd először bemutatásra.
>>

 

 

Marco Polo

 

2005. 04. 06.


      Kicsit megkésve bár, de felkerültek az oldalra a budapesti Marco Poló-s buli képei. Nézzétek meg őket!
>>

 

 

Koncert - Sopron

 

2005. 04. 02.


      Május 8-án a soproni Hangár Klubban játszunk. A Metal.On szervezésében meghirdetett bulin a Gomora a Teurgia és az Excidium zenekarok is fellépnek majd. Mindenkit várunk a bulira!

 

 

Koncert - Fertőszentmiklós

 

2005. 02. 07.


      A budapesti koncert másnapján, február 12-én, szombaton Fertőszentmiklóson a RoadSide-ban lép fel a zenekar. Mindenkit várunk a bulira!

 

 

Koncert - Budapest

 

2005. 01. 11.


      Február 11-én Budapesten, a Marco Polóban játszunk. Felkérésünkre a Turulvér és a Tonitrus zenekarok teszik rajtunk kívül tiszteletüket az este a színpadon. A koncert megszervezésében a NegativeArt Production volt segítségünkre. Ezúton is köszönjük nekik a lehetőséget!

 

 

B.U.É.K! - Koncertek

 

2005. 01. 04.


      Mindenkinek sikerekben és fémzenében gazdag boldog új évet kívánunk! :)

      Legújabb és legjobb hírünk, hogy Ványi Szilárd gitárosunk keze szerencsére rendbejött, újra tud próbálni a zenekar! Várjuk a koncertmeghívásokat, szeretnénk idén minél több helyre eljutni!

 

 

R.I.P. Dimebag Darrell...

 

2004. 12. 09. 

 

Scissors...

 

2004. 11. 22.


      Megjelent a szerb Scissors E-Zine-ban egy kritika a Stabbed In The Back című anyagunkról. Sajnos (mivel nem angolul van) érteni csak kevesen fogják, azonban Boris Todorovic főszerkesztő barátunk szerint hamarosan elkészül az angol fordítás is.
>>


 

 

Metal Hammer kritika...

 

2004. 10. 27.


 

 

Felkerült az oldalra a szeptemberi Metal Hammerben megjelent kritika. Kíváncsiak várjuk véleményeteket fórumunkban az írással kapcsolatban, a legemlékezetesebb hozzászólásokat pedig közétesszük weblapunkon. >>

 

 

Letölthető a GorZone interjú...

 

2004. 10. 06.


      Masvidal barátunknak köszönhetően a mai naptól letölthetitek honlapunkról a Tilos Rádió GorZone című műsorában, szeptemberben elhangzott Cavum interjút.
>>


 

 

Planetnoir Industies...

 

2004. 09. 22.


      Hosszas egyeztetések után - ha ugyan előzetesen is - de sikerült megegyeznünk a Planatnoir Industries-el, úgyhogy koncertszervezés ügyben ezentúl rajtuk keresztül is utolérhettek bennünket.


 

 

Tilos Rádió - GorZone...

 

2004. 09. 10.


     Szeptember 13-án, a Tilos Rádió vendége lesz a Cavum. A zenekart Horváth Tamás képviseli, vele készül majd egy kötetlen interjú. Várhatóan elhangzik majd jópár Cavum szerzemény, így aki még nem ismerné a zenekar munkásságát, feltétlenül halgassa a műsort. Az Interneten keresztüli hallgatáshoz kattintsatok a www.tilos.hu weboldalon a "Hallgass" menüpontra.


 

 

!  Baleset...

 

2004. 09. 07.


    
Sajnos a gitárosunkat, Ványi Szilárdot baleset érte, eltörött a csuklója. Ezért sajnos le kell mondanunk az összes őszre, és télre tervezett bulit. Ezúton köszönjük a megértést, jövőre pótoljuk a koncerteket.


 

 

 Koncert - Budapest - FORNICATION ...

 

2004. 08. 30.


     Október 15-én a Budapesten lépünk fel a brazil Fornication egyik vendégeként. Látogassátok meg a csapat weboldalát, és aki még nem ismerné őket, töltse le a dalokat!
http://www.fornication.com.br


 

 

 Koncert - ToRock...

 

2004. 08. 23.


     Szeptember 17-én a Lost Mind és a Trollheimen társaságában fellépünk a győri ToRock Pubban! Mindenkit várunk a bulira!


 

 

 VOLT Fesztivál...

 

2004. 07. 20.


    
Július 8-án léptünk fel a soproni Volt Fesztivál Hangár-SopRock színpadán. Nagyon jó hangulatban telt a koncert, a közel egy órás bulin lejátszottuk az egész Stabbed In The Back demót. Nagyon örültünk, hogy a közönség ilyen lelkesen fogadott bennünket, ezúton köszönet mindenkinek aki ott volt a "Volt"-on. A képeket itt nézhetitek meg >>


 

 

 Játék nyertesek, Fórum, MyMusic...

 

2004. 06. 15.


     Az elmúlt héten meghirdetett játékra rengeteg helyes megfejtés érkezett. Ígéretünk szerint, a helyesen válaszolók között 3 db Cd-t sorsoltunk ki. És hogy kinek kedvezett a szerencse? Dencs Norbertnek, Reményi Krisztiánnak és Balla Georginának! Gratulálunk, a nyereményeket hamarosan postázzuk.

     A napokban indult be hivatalos fórumunk a metalforum.hu-n. A lapot a http://www.metalforum.hu/viewforum.php?f=19 címen érhetitek el. Ezenkívül bekerültünk a MyMusic online zenekari adatbázisába is. Bemutatkozásunkat itt nézhetitek meg >>


 

 

Játék...

 

2004. 06. 04.


     Az EzVan! magazinnal közösen hirdettünk meg egy játékot, melynek kérdése a következő: Mit jelent a "Cavum" szó? A lehetséges válaszok:

   a, Latin eredetű, üreget jelent
   b, Latin eredetű, jelentése csapda
   c, Ógörög eredetű, rejtekhelyet jelent.

     A megfejtést az ezvanjatek@axelero.hu címre, vagy SMS-ben a
06-30/345-1725 számra küldhetitek június 13-ig. A megfejtők között 3 db Stabbed In The Back Cdt sorsolunk ki. A nyertesek nevei fent lesznek a honlapunkon.


 

 

Pécs...

 

2004. 06. 01.


    
Feltöltöttem a május 30-ai pécsi koncert képeit. Nagyon jól éreztük magunkat a Stunczorgóban, ezúton köszönet a Beneth-nek a meghívásért! A képeket ide kattintva nézhetitek meg >>


 

 

Háttérkép, VOLT Fesztivál...

 

2004. 05. 23.


    
Egy új háttérkép került fel az oldalra, amit Darell (www.darellart.at.hu) készített. Töltsétek le itt >>

    Az elmúlt héten lett teljesen biztos, hogy a Cavum fellép az idei VOLT fesztiválon. Július 8-án, a Hangár SopRock Színpadon láthatjátok a srácokat.


 

 

Körmend...

 

2004. 05. 15.


    
Nagyon jó hangulatban telt a tegnapi körmendi koncert. Mindenkinek köszönjük, aki eljött, reméljük találkozunk még... A bulin készült képeket itt tekinthetitek meg >>

     Hamarosan Sopronban, azután Pécsen és Budapesten a Voodooban is játszik a Cavum!


 

 

Buli Körmenden...

 

2004. 05. 05.


     A körmendi színház előcsarnokában játszik a zenekar május 14-én. Minden érdeklődőt és rajongót várunk a bulira!


 

 

Koncertek, Dead Love Records...

 

2004. 05. 03.


     Több nyári feszitiválra is beadtuk a jelentkezést, így a VOLT és az E.F.O.T.T. szervezői is kaptak egy példányt az új anyagunkból. Reméljük minél előbb újra színpadra állhatunk, és bemutathatjuk élőben is a Stabbed In The Back-et.

     Az új anyag után egyébként több külföldi érdeklődő is akadt, így kerestek meg bennünket a Dead Love Records munkatársai. A lehetséges együttműködésről még folynak a megbeszélések.